Szokatlan hajápolási rutinok? – Pulzus közvéleménykutatás

A történelem során a hajápolási szokások mindig fejlődtek.
A haj ápolása is az ókorig nyúlik vissza. I.e. 4000-től egészen i.e. 1500-ig igen változatos receptúrák és praktikák maradtak fent az egyiptomi hajmosási szokásokról. Tisztításhoz leggyakrabban meleg víz és különféle citrusok levét alkalmazták, ami hatásosan tisztította meg a hajat a zsírtól.

Indiában ugyancsak mélyen gyökerező hagyományai vannak a hajápolásnak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint maga a sampon szó, ami indiai eredetű. Indiában a hajmosás alapvető kelléke a mosódiófa vagy szappanfa termése és az indiai köszméte keverékéből álló massza volt.
Ám az ókorban gondosan kidolgozott hajtisztítási szokásokból, a középkorra nem maradt semmi.
Az idők során egészen különleges anyagokat is felhasználtak, és olyanokat is, amiket még ma is sokan bevetnek a szépség érdekében.

Applikációnkban arra voltunk kíváncsiak, hogy felhasználóink alkalmaznak-e valamilyen különleges hajtisztítási módszert vagy terméket hajuk ápolására?
A válaszadók 59%-a egyáltalán nem alkalmaz különleges alapanyagokat haja ápolására. 9% viszont előnyben részesíti a különböző olajokat (mandulaolaj és olivaolaj)
Te használsz valamiféle különleges alapanyagot hajad ápolására?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.