Számodra mi okoz örömet? – Pulzus közvéleménykutatás

A szexualitás túllép a testi, biológiai szükségleteken, s bizonyos lelki szükségletek kielégítését is lehetővé teszi. Kilenc országban mérte fel egy japán szexuális segédeszközöket gyártó cég, hogy az emberek számára mi okozza a legnagyobb fizikai örömöt. A kilenc országból hat országban az első helyen a szex szerepelt.

A szex Németországban a második helyre szorult az ölelkezés után, Tajvanon a harmadik lett, ott a szerelmükkel való időtöltést és az ölelkezést szeretik jobban az emberek.
Érdekes, hogy Japánban első helyen a finom ételek fogyasztása, a második helyen a szerelmükkel töltött idő áll, ezt követi az ölelkezés, majd a nevetés, és csupán az ötödik helyen van a szex.
Kutatásunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon a Pulzus applikációt használók számára az intim együttlétek okozzák-e a legnagyobb fizikai örömöt?

A válaszadók 42%-a számára egyáltalán nem szexuális együttlét okozza főként fizikális örömöt.
Számodra a szex okozza a legnagyobb fizikai örömöt?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.