Feszes fenék titka a szépítő pakolás? – Pulzus közvéleménykutatás

A szépségápolás nem csak a küllem, hanem a jó közérzet miatt is fontos, épp ezért érthető, hogy ekkora iparág épült köré. Napjainkban férfiak és nők véleménye szerint is a feszes hátsó a szexi külső nélkülözhetetlen része. Így ma már a legújabb őrület nem más, mint a fenékszépítő maszk, a mélytisztító, bőrtökéletesítő és egyben radírozó popsi pakolás.

A termékek óriási népszerűségnek örvendenek, és valóságos fenékápoló mozgalmat indított el a közösségi médiában. A fenék maszk kezeli a striákat, a bőrhibákat, miközben puhítja, és feszesíti a feneket.
A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy kipróbálnák-e a fenék maszkot?
A válaszadók 68%-a soha nem próbálná ki a fenék szépítő pakolást. 8% viszont alkalomszerűen, néha szépülne kicsit egy popsi szépítő maszkkal.

Te használnál fenék pakolást azért, hogy a popsid tökéletesen feszes legyen?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.