Elégedettnek tartod magad? – Pulzus közvéleménykutatás

Elkészítették Magyarország boldogságtérképét. Melyből kiderült, hol él a legtöbb elégedett ember az országban.

Az ELTE PPK Pozitív Pszichológia Kutatócsoportja és a Bagdi Bella vezette Jobb veled a világ alapítvány elkészítette az ország boldogságtérképét. A vizsgálat célja annak felmérése, hogy milyen a magyar népesség boldogság és globális jóllét szintje.

A projekt munkatársai továbbá, egy ingyenesen elérhető Boldogságprogrammal segítik az emberek boldogságszintjének növelését, és szeretnék tudatosítani, hogy a boldogság tanulható, sőt a legfrissebb kutatások eredményei szerint bárki képes annak elsajátítására.
A népesség boldogság és globális jóllét szintje szerint a Közép-Dunántúlon lakók vallották magukat a legboldogabbnak.

A legtöbb elégedett ember Székesfehérváron él, a legkevésbé boldog település pedig Kaposvár.
Bár a ELTE PPK Pozitív Pszichológia Kutatócsoportja nem vizsgálja a beruházások mennyiségét és a munkahelyteremtési adatokat, azt azonban már tudományosan igazolták, hogy jobban boldogulnak az emberek, ahol jobbak az anyagi feltételek.

A Pulzus kutató applikációjában megkérdeztük felhasználóinkat is, hogy mennyire érzik elégedettnek magukat? A válaszadók 46%-a inkább érzi magát elégedettnek, mint nem.
Te elégedett ember vagy?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.