Zavarban vagy, ha több ember előtt kell beszélned? – Pulzus közvéleménykutatás

Az iskolában évekig tanítanak bennünket helyesen írni és olvasni, viszont sehol nem tanítanak hatásosan és érdekesen előadni.

Többen nem mernek nagy társaság előtt megszólalni, nem tudnak elég lényegretörőek és érdekesek lenni. Folyamatosan azt figyeljük, ki mit gondol rólunk. Belezavarodunk abba, amit mondani szeretnénk, és elpirulunk. Túl gyorsan beszélünk, és hadarunk, vagy épp ellenkezőleg, dadogunk, akadozva beszélünk, leblokkolunk vagy akár azt is elfelejtjük, amit egyébként tudunk. Kellemetlen és gyötrelmes pillanatokat okoz, ha meg kell szólalni egy nagyobb társaságban.

Az emberek egy része izgul, amikor több ember előtt kell beszélnie, mások viszont nem izgulnak. A Pulzus kutatásában most erre kerestük a választ, vajon az applikációt használók zavarban vannak-e amikor mások előtt kell megszólalni?

A válaszadók 44% bevallotta, hogy valóban kicsit izgul, ha meg kell szólalnia, vagy előadnia, egy nagyobb tömeg előtt. A kutatásban résztvevők 35%-a pedig egyenesen retteg, és nagyon izgul, ilyen szituációkban.

Te mennyire izgulsz ilyen helyzetben?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.