Nem könnyű elengedni a maszkot? – Pulzus közvéleménykutatás

A koronavírus a történelem része lett. Meg kell küzdenünk annak a fizikai és pszichológiai hatásával.
Az oltásoknak köszönhetően az országok sorra oldják fel a járványügyi korlátozásokat, de vannak, akik nehezebben engedik el az elmúlt évben felvett szokásaikat. Több mint egy év bezártság után van, akinek a nyitás, a maszkhasználat elengedése és az élő találkozások gondolata inkább rémisztő, mint felszabadító.
Hiszen hiába szorult vissza a járvány, hiába enyhültek a szabályok, vannak, akik továbbra is úgy érzik biztonságosnak, ha hordják a maszkot.

Szakemberek szerint főként az egyébként is szorongásra hajlamos embertársainkra lehet ez jellemző, illetve azokra, akiknek életére nagy hatást gyakorolt a járvány, akár úgy, hogy saját maguk, akár úgy, hogy egyik szerettük betegedett meg.
A Pulzus app-ot használók 59%-a korlátozónak érezte a maszk használatát, és már nagyon várta, hogy letehesse azt.

A korlátozások enyhítése után te viseled még a maszkot, olyan helyeken is, ahol már nem szükséges?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

 

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.