Közétkeztetési tapasztalatok – Pulzus közvéleménykutatás

Bajban van a közétkeztetés, a hetente növekvő árak és beszerzési nehézségek miatt. A konyhák azonban a napi gondok mellett azzal is szembesülnek, hogy már nem sokáig lehet tartani az eddigi bekerülései költséget.

Van olyan falu, ahol 350 forintból kell megoldani egy óvodás tízóraiját, ami már most óriási kihívás, ha meg akarnak felelni az előírt minőségi és alapanyag gyakorisági szabályoknak. Az élelmiszerárak emelkedését szinte lehetetlen követni, bár a települések kapnak ugyan állami támogatást az étkeztetés megszervezéséhez, de ez nem fedezi a kiadásaikat.
A vállalkozások önköltsége annyira megnőtt az ágazatban, hogy az a gazdálkodás biztonságossá tétele érdekében akár 30 százalékos áremelést is indokolhat.

A Pulzus applikációt használókat a közétkeztetési tapasztalataikról kérdeztük.
A válaszadók 38%-nak minőségi problémák vannak a közétkeztetéssel. A kutatásban résztvevők 21%-a szerint, azonban sajnos nem mindenki tudja igénybe venni, esetleg túl drága, vagy egyes helyeken nem igényelhető közétkeztetés.

Neked milyen a tapasztalataid vannak a közétkeztetéssel kapcsolatban?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.