Korrekt-e Ukrajna védelmi támogatása? – Pulzus közvéleménykutatás

Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja február végén vette kezdetét. Kelet-Ukrajnában még harcok folynak, az orosz erők már elfoglalták a stratégiai fontosságú Szeverodonyeck városának nagy részét.

Joe Biden amerikai elnök bejelentette, hogy az Egyesült Államok közel hétszázmillió dolláros katonai segélycsomagot küld Ukrajnának. Többek között olyan modern rakétarendszert, helikoptereket, Javelin rakétákat, járműveket, amivel védekezni tudnak az orosz tüzérség támadásai ellen.

Azonban kikötötték, hogy a közepes hatótávolságú rakétacsomagot az ukránok nem használhatják Oroszország területén belüli támadásra.

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Dimitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács alelnöke azt nyilatkozta, hogy „olyan célpontokat fognak támadni, amelyeket korábban nem támadtak,” amennyiben Ukrajna rakéta-sorozatvetőket kap az Egyesült Államoktól.

Kutatásunkban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy mennyire tartják korrektnek az Egyesült Államok ilyen fajta háborús támogatását?

A válaszadók 25%-a teljes mértékben elfogadhatónak gondolja ezt a háborús hozzájárulást.

Te mit gondolsz? Korrektnek tartod az ukrán védelem ilyen módú megtámogatását?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.