Kik a legellenségesebb országok az ukránok szerint? – Pulzus közvéleménykutatás

Az ukránok ellenségesnek ítélik Magyarországot egy felmérés szerint. Közvéleménykutatást készített a Sociological Group Rating az ukránok más országokhoz való viszonyulásáról. A közvéleménykutatásból kiderült, hogy az ukránok szerint Lengyelország, Litvánia, Nagy-Britannia, az Egyesült Államok és Kanada a legbarátságosabb országok Ukrajna számára, míg Magyarország, Fehéroroszország és Oroszország a legellenségesebb országok véleményük szerint.

A felmérés továbbá kitért arra is, hogy az elmúlt hónapokban javult az ukránok állampolgárok hozzáállása Kanadához, Lengyelországhoz, Litvániához, Nagy-Britanniához és az Egyesült Államokhoz is.

A Pulzus applikációban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy szerintük rendben van-e az, hogy az ukrán állampolgárok ezt gondolják Magyarországról?
A válaszadók 67%-a szerint nincs rendben.

Te mit gondolsz? Helyesen ítélik az ukránok ellenségesnek a magyarokat?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!
A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.