Hogyan kell segíteni azoknak, akik hulladékkal tüzelnek? – Pulzus közvéleménykutatás

Egyre többen a hulladék elégetésével spórolnak a fűtéssel. Több, mélyszegénységben élő, Somogy megyei család is ruhával, cipővel és műanyaggal fűt a tűzifa helyett, amivel jelentősen szennyezik a környezetet. Több más településen is évente visszatérő probléma ez.

A rezsicsökkentés a tűzifa árára nem vonatkozott. A szegény háztartások nagyobb arányban fűtenek fával, ez a drágulás elsősorban őket sújtja.
Annak ellenére, hogy egymás után jelennek meg közlemények, amelyek azt igazolják, hogy a szemétégetésnél nincs semmi, ami jobban károsítaná az egészségünket. Sajnos az ország jelentős részében továbbra is sokan a háztartási szemét, faipari hulladék, bontott nyílászárók eltüzelése mellett döntenek jobb híján.

A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogyan segítenének azokon a rászoruló családokon, akik hulladék égetéssel fűtenek otthonukban?

A válaszadók 69%-a munkalehetőséget teremtene számukra, 49% viszont tüzelővel segítené őket.

Te mit gondolsz, hogyan kell segíteni azokon, akik jobb híján használt ruhát és műanyagot égetnek el, csak hogy ne fagyjon meg az egész család?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.