Szüksége van nemzeti konzultációra? – Pulzus közvéleménykutatás

A tizenkettedik nemzeti konzultációja, amelyben az orosz agresszióra adott uniós szankciókról mondhatja el véleményét a lakosság, becslések szerint 10 milliárd forintba kerülhet.

A konzultáció összesen 7 kérdésből áll. A Brüsszel olajszankciókkal kapcsolatban, a gázszállításokról, a nyersanyagok árának szankciós politikájáról, nukleáris fűtőelemekre kiterjesztett a szankciókról, a Paksi Atomerőmű bővítéséről, a turizmus korlátozásáról, és az élelmiszerárak növekedését okozó szankciókról mondhatják el véleményüket a magyarok a nemzeti konzultáció során. A kérdőívben minden kérdés előtt megmagyarázzák, hogy miről szól az említett intézkedés.

A Pulzus applikációban felhasználóinkat a konzultációval kapcsolatban kérdeztük. Kíváncsiak voltunk arra, hogy szerintük szükség van-e nemzeti konzultációra?

A válaszadók 83%-a szerint semmi szükség a mostani helyzetben 10 milliárd forintért konzultációra.

A kutatásban résztvevők 24%-a szegény emberek megsegítésére, és számukra nagyobb rezsitámogatásra fordítaná a konzultációra szánt összeget, 27% pedig a teljes lakossági rezsitámogatása mellett döntene inkább.

Szerinted a jelenlegi gazdasági helyzetben szükség van a nemzeti konzultációra? Te mire költenéd az állam helyében a nemzeti konzultációra felhasznált összeget?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.