Járhat egy férfi magas sarkú cipőben? – Pulzus közvéleménykutatás

Járhat egy férfi magas sarkú cipőben?

A férfiak magas sarkú cipők iránti rajongása elsőre talán különös hóbortnak tűnhet, de közismert, hogy a 15. századi Európában, eredetileg a magas sarkú cipő a férfierő, a hatalom és a pénz jelképének számított. Gazdagság státuszszimbólumaként tekintettek rá az előkelő uraságok.

A társadalom felsőbb rétegeiben úttörő stílusnak számított, az hogy a férfiak magassarkú cipőt húztak magában hordozta a versenyt a férfiasságot, és az előkelőséget. A hőslovagok eltűntek, a magas sarkú cipők Párizs és London utcáira viszont visszatértek.

A divatiparban, és a kifutókon egyre több femininebb vonalvezetésű cipővel találkozhatunk a férfi modelleken is, amelyek a trend követő vendégek nagy kedvencei, akármennyire is extrém színű és magasságú cipőkről is van szó.

Kutatásunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy a Pulzus Applikációt használók szerint hordhat-e egy férfi magassarkú cipőt?

A válaszadók 58%-a szerint, mindenki olyan cipőt húzzon, amiben jól érzi magát.

Szerinted járhat egy férfi magas sarkú cipőben?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.