Hogyan készülsz a benzin hiányra? – Pulzus közvéleménykutatás

Nemsokára tetőzhet a benzinhiány Magyarországon. A holtankoljunk.hu ügyvezetője. Bujdosó Eszter szerint a mezőgazdasági szezon és az aratás kezdetével július-augusztus környékén tetőzhet a probléma.
A mezőgazdasági erőgépek továbbra is mérettől függetlenül a kedvezményes 480 Forintos áron tankolhatnak a kutakon. Hazánkban 2021-ben másfél millió hektáron arattak, ami az ország területének 16 százalékát teszi ki.

A szakértő úgy véli közgazdasági tény, hogy a hatósági áras termékekből egy idő után hiány lesz, és szerinte tankolási nehézség bárhol előfordulhatnak majd az országban.
A Pulzus applikációban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy milyen módon érinti őket a benzin hiány, és készülnek-e az esetleges benzin hiányra?

A válaszadók 41%-a szerint a benzin hiányra nem lehet előre felkészülni, 21% választja majd inkább a tömegközlekedést tankolási nehézségek esetén.
A kutatásban részt vevők 20%-a pedig kevesebb utazást tervez erre az időszakra.

Te mit tennél benzin hiány esetén? Hogyan készülnél fel előre?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.