fbpx

Ha tehetnéd a technológia segítségével kontrollálnád az érzelmeidet? – Pulzus közvéleménykutatás

Ha tehetnéd a technológia segítségével kontrollálnád az érzelmeidet? - Pulzus közvéleménykutatás

Érdeklődésünktől és szándékainktól függetlenül az érzelmeink mindig meghatározzák a viselkedésünket. Nem tudjuk teljes mértékben átvenni az érzelmi oldalunk irányítását, módosíthatjuk az önkifejezés módját, azonban kontrolálni nem tudjuk teljesen.
Életünk során érhetnek bennünket olyan tapasztalatok, ami miatt rosszul érezzük magunkat, vagy éppen kifejezetten jól. Bármit is tegyünk érzelmi oldalunk átveszi az irányítást.
Fontos egészséges módon megélni az érzelmeinket. Mivel ezek az állapotok, ha nem kerülnek kifejezésre komoly problémákat okozhatnak.

Arról kérdeztük a Pulzus közvélemény kutató alkalmazást használókat, hogy – ha tehetné kontrollálná-e érzelmeit a technológia segítségével?
A válaszadók többsége, 57%-a nem használná a technológiát erre, míg 31%-a vélekedett úgy, hogy kontrollálná érzelmeit, ha lehetősége volna erre.
Ha a technológia segítségével kontrollálhatnád érzelmeidet, Te megtennéd?

 

 

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.