Te milyen típusú személyiség vagy? – Pulzus közvéleménykutatás

Te milyen típusú személyiség vagy? - Pulzus közvéleménykutatás

A személyiség nagyon komplex, és nehezen definiálható. Azonban minden definíció megegyezik abban, hogy a személyiség olyan tényezők, – testi és lelki tulajdonságok – egységes egésze, amely egy embert megismételhetetlenné tesz, megkülönbözteti másoktól, meghatározza a viselkedését és gondolkodásmódját.

A személyiség idővel stabillá válik, bár egy egész életen át vagy különböző helyzetekben változhat, és a célok elérésére, a személyes jelentés keresésére irányul.
Pszichológusok szerint: a testalkati sajátosságok, a fiziológiai jellemzők, a temperamentum, a szükségletek, a képességek – készségek, a beállítódás és az érdeklődés a legfontosabb alakító tényezők a személyiség kialakulásában.

A Pulzus alkalmazást használókat a személyiségükkel kapcsolatban kérdeztük. Kíváncsiak voltunk, hogy követő vagy inkább vezető személyiségnek gondolják-e magukat?
A válaszadók 16%-a nem tudta eldönteni, hogy melyik jellemző illik rá, 42% gondolja úgy, hogy vezető és szintén 42% követő személyiségnek tartja magát.
Te inkább követő vagy vezető egyéniség vagy?

 

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.