Ha nagyobb összeget nyernél a lottón, egyszerre vennéd fel a pénzt, vagy pedig életjáradékot kérnél? – Pulzus közvéleménykutatás

Ki ne ábrándozott volna el azon, hogy mit tenne akkor, ha jelentős összeg ütné a markát. Sokan szeretnek játszani, szükségük van az izgalomra, és némi pénzt is áldoznak a nagy nyeremény reményében.

Az ötös lottó játékosbázisa ötmillió fő körül mozog, a hatos lottó játékosait 3 millióra becsülik, a Skandináv lottóét pedig kb. 2 millióra. Egy felmérés szerint a lottózok inkább a 30 év feletti korosztályból kerülnek ki és bár elsősorban természetesen a megnyerhető összeg adta gondtalan élet vágya hajtja őket a lottózás felé, de emellett érdemes tudni, hogy sok családban szinte tradíció a lottózás, illetve a játékosok 40%-a állandó számokkal játszik, amit nehéz abbahagyni.

A Pulzus felhasználókat arról kérdeztük, hogy amennyiben jelentős összeget nyernének, és lehetőségük lenne választani, egyszerre vennék fel a pénzt, vagy pedig életjáradékot kérnének.

A válaszadók 62 százaléka kérné a nyereményt egyben, 32 százalékuk inkább életjáradék formájában számítana a pénzre, 6 százalék pedig nem foglalt állást ebben a kérdésben.

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.