Gyakran játszol videójátékkal? – Pulzus közvéleménykutatás

Sokáig hallhattuk, hogy a videojátékok hatására a gyerekek agresszívek lesznek, és úgy egyáltalán rossz hatással vannak a lelki egészségre, ám az elmúlt években számos kutatást végeztek a játékokkal kapcsolatban, ahol az esetleges negatív hatások mellett számos előnyre is rávilágítottak.

Egy kutatásban, ahol 27 versenyszerűen videójátékozó játékos agyát vizsgálták, kimutatták, hogy a gamereknek az átlagosnál nagyobb a szürkeállományuk, és az átlagosnál több kapcsolódást találtak az agy egyes területei között. Egy tanulmány szerint, amelyben 33 sebész vett részt, kiderült, hogy azok, akik rendszeresen játszanak videojátékkal, általánosságban véve a műtőasztalnál is jobban teljesítenek.

A Pulzus applikáció felhasználóinak körében készített kutatásunkban szerettük volna megtudni, hogy milyen gyakran játszanak, az alkalmazást használók videójátékkal.

A válaszadók 60%-a soha nem játszik, 29% azonban alkalmanként szokott videójátékkal játszani.

Te szoktál videójátékkal játszani?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.