Milyen gyakran szoktál kerékpározni? – Pulzus közvéleménykutatás

A kerékpározásról ma legtöbbünknek holland vagy dán városok ugranak be először, pedig nálunk is komoly hagyománya van a bringázásnak, és a vidéken biciklizőknek köszönhetően még mindig az EU egyik „legkerékpárosabb” országa vagyunk.
A dél-alföldi régióban például minden harmadik felnőtt elsődleges közlekedési eszköze a bicikli.

Sokan úgy vélik, hogy a kerékpározás jelenti az emberiség egyik legnagyobb reményét a CO2-mentes jövőre. A kerékpár használata zéró kibocsátással jár, messzemenő pozitív társadalmi hatásokkal jár, és – ami a legfontosabb – olyan technológia, amely már ma is széles körben elérhető.
A kerékpározás előnyei hazánkban is gyorsan és költséghatékonyan kiaknázhatóak lehetnének, hiszen a lakosság 75%-a számára elérhető eszköz a bicikli, és a többség szívesen kerékpározna, ha javulnának a feltételei.

Manapság egyre több embert ébredt rá a bringázás mindennapi előnyeire, akik nyeregbe ülve megmutatták: bringázni minden időben lehet, és érdemes. Hiszen bringára ülni, nem csupán kiváló szabadidős tevékenység, hanem életforma is.

A Pulzus felhasználóit arról kérdeztük szoktak-e kerékpározni?
A válaszadók 30%-a soha, 28%-a évente néhány alkalommal, 12% havonta, míg 10%-a mindennap biciklire pattan.

Milyen gyakran biciklizel?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.