Félelem a tartós elköteleződéstől – Pulzus közvéleménykutatás

Szakértői vizsgálatok azt bizonyítják, hogy az elköteleződéstől való félelmet, legtöbbször a visszautasításól való félelem befolyásolja. Sokan el akarják kerülni a csalódást; azt, hogy még mélyebbé váljanak az érzéseik.

Számtalanszor előfordul az is, hogy ha valakinek nehéz, fájdalmas szakítással ért véget a kapcsolata, a rossz emlékek sokáig elkísérik, és igyekszik megelőzni, hogy újból át kelljen őket élnie. Mások félnek a felelősségtől, a komoly kapcsolattal járó kötelességektől.
Pszichológiai kutatások eredményei azt is kimutatták, hogy a tartós elköteleződéstől való félelem elbizonytalaníthatja a párkapcsolatban élőket; elégedetlenséget, boldogtalanságot szülhet.

Felmérésünkben arra kerestük a választ, hogy felhasználóink mennyire félnek a tartós elköteleződéstől.
Válaszadóink 56% -a egyáltalán nem, 20%-a nem annyira, 12%-a némileg, és 5%-a nagyon fél a tartós elkötelezettség gondolatától.

Te mennyire félsz a tartós elköteleződéstől?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott Pulzus pontjaidat értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.