Eltörölnék a sebességkorlátozást az angol autópályákon? – Pulzus közvéleménykutatás

Liz Truss, a brit miniszterelnöki tisztségért versengő külügyminiszter egy interjún fogalmazta meg törekvését, miszerint eltörölné a sebességkorlátozást az angol autópályákon.

Az autók jelenleg óránként 70 mérfölddel közlekedhetnek maximum a brit autópályákon, ez kicsit kevesebb mint 113 km/óra. Ezt a számot emelnék 80 fölé, ami már a 130 km/órához közelít.

Liz Truss úgy véli az ország termelékenységét javíthatná a változtatás, hiszen így felgyorsulhatna a forgalom és az áruszállítás, ezzel együtt pedig a gazdaság. Mindemellett ezzel egyidejűleg emelkedne a károsanyag kibocsátás is.

A Pulzus applikációban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy örülnének-e, ha Magyarországon nem lenne sebességkorlátozás az autópályákon?

A válaszadók 80%-a nem örülne, ha eltörölnék a sebességkorlátot a hazai autópályákon.

Te örülnél, ha Magyarországon nem lenne sebességkorlátozás az autópályákon?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!
A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.