Eleget teszel a környezetvédelemért? – Pulzus közvéleménykutatás

A vegyi anyagok már olyan károkat okoztak környezetünkbe, hogy ma már a folyamat visszafordíthatatlan, a bolygó többé nem képes semlegesíteni ezeknek az anyagoknak a környezeti hatását.

A Stockholmi Egyetem tanulmánya szerint, az esővíz ma már a Föld minden pontján túl szennyezett ahhoz, hogy emberi fogyasztásra megfelelő legyen, mert a benne megtalálható mérgező kémiai anyagok jelenléte meghaladja az ajánlott határértékeket.
Az elsődleges károsító anyagok a samponok, csomagolóanyagok és sminktermékek összetevőjeként kerül a környezetbe, a vizekbe és a levegőbe. A vízzel a szervezetbe jutva pedig felhalmozódnak, és beláthatatlan károkat okoznak.

Ezek az ember által előállított mesterséges vegyi anyagok befolyásolják a termékenységet, és a magzati fejlődést. Növelik az elhízás és bizonyos ráktípusok továbbá a magasabb koleszterintszint kockázatát.

Kutatásunkban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy véleményük szerint ők eleget tesznek-e a mindennapokban a negatív környezeti hatások megakadályozásáért?

A válaszadók 34%-a úgy véli sokat tesz a környezetvédelemért, de talán tehetne többet is.
Te mit gondolsz, eleget teszel a negatív környezeti hatások megakadályozásáért?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.