Az iskolákban elmaradna az őszi szünet, és hosszabb lenne a téli? – Pulzus közvéleménykutatás

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón azt mondta, hogy észszerű lépésnek tartaná, ha az iskolákban elmaradna az őszi szünet, és a téli szünet hosszabb lenne a szokásosnál.

Az emelkedő rezsiárak miatt, gyorsan kellene dönteni az oktatási szünetek időtartamával kapcsolatban. Ez az elhatározás megoldás lehet az iskolák rövid távú energiatakarékosságára. A kialakult rendkívüli helyzet miatt érthető volna egy ilyenfajta változtatás, azonban ideális lenne, ha már szeptemberben kiderülne.

Kutatásunkban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy véleményük szerint az iskolai szünetek változtatása jó megoldás volna a kormány részéről.
A válaszadók 32%-a szerint igen, ez egy jó megoldás, 33%-át azonban egyáltalán nem érintené az iskolai szünetek változása.

Egyetértenél egy ilyen forgatókönyvvel?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!
A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.