Elegendő minőségi időt töltesz szeretteiddel? – Pulzus közvéleménykutatás

A mai felgyorsult világban talán a legnehezebben kifejezhető szeretetnyelv maga a minőségi idő. A szabadidőnk beosztása, az időbeosztásunk mind egyre többször kerül előtérbe az emberi kapcsolatok, párkapcsolatok, családi élettel szemben. Az életritmusunk és körülményeink miatt talán a legnehezebb a minőségi idő megélése.

A szabadidőn kívül van egy úgynevezett „minőségi idő”, ami szeretteink, barátaink körében az aktív, hasznos cselekvéssel töltött időt jelenti.

Az egymás közelében tartózkodás, a fizikai együttlét, az egymás melletti felszínes tevékenység is kevés. Együtt kell lenni igazán, a másik lelkével, gondolataival foglalkozni.
Kutatásunkban arról kérdeztük a Pulzus applikáció felhasználóit, hogy vajon véleményük szerint elegendő minőségi időt töltenek-e szeretteikkel?

A válaszadók 58%-a gondolja úgy, hogy sajnos nem jut elegendő minőségi ideje szeretteire.
Szerinted az igényeidhez képest elegendő lehetőséged van minőségi idő eltöltésére?
Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.