Elegendő szabadidőd van? – Pulzus közvéleménykutatás

Bizonyára sokan érzik úgy, hogy a napoknak legalább 30 órából kéne állniuk ahhoz, hogy az embernek maradjon egy kis szabadideje magára.

Egy New York-i pszichológus, kutatása során arra jutott, hogy az embereknek valóban sokkal kevesebb szabadideje van, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. A kutatásból azonban az is kiderül, hogy napjainkban jelentősen több időt töltünk különböző képernyők előtt, mint az elmúlt években.

Ma már a fiatalok szabadidős tevékenysége éppen úgy a passzív időtöltések felé tolódik el, mint a felnőttek esetében. A számítógép, a tévé és a videó a legkönnyebben elérhető szabadidős tevékenység, és a legkényelmesebb is. A virtuális világ előretörése megváltoztatta szokásainkat, és a szabadidőnk beosztását is. Törekedni kell az egyensúly kialakítására, és elegendő időt kell fordítani szabadidőnkben az egészséges időtöltésre, a sportolásra, és az értékes időtöltéseket kellene előtérbe helyezni.

A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy véleményük szerinte elegendő szabadidejük van-e a mindennapokban?

A válaszadók 49%-ának nincs elegendő szabadideje.

Szerinted az igényeidhez képest elegendő szabadidőd van?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.