Volt holdraszállás? – Pulzus közvéleménykutatás

Volt holdraszállás? - Pulzus közvéleménykutatás

Schobert Norbi fitneszguru-üzletemberből lett dietetikus szaktekintély majd vált egyszeriben médiacelebbé. Most ismét nevetség tárgya lett, amikor a Beköltözve Hajdú Péterhez pénteki adásában kijelentette, hogy nem hisz a Holdra szállásban. Véleménye szerint a – „A kalóriaszámlálás legalább akkora hülyeség, mint az 1969-es holdra szállás.” Kifogásolta, hogy egy külső kamera rögzítette az űrhajó érkezését, ami szerinte azt sugallja, hogy valakinek már korábban ott kellett lennie. Az amerikai zászló kitűzéséről pedig szarkasztikusan megjegyezte, hogy az „űrszél” helyett egy ventilátor okozhatta a lobogást. Hozzátette, hogy nem laposföld-hívő, de sok mindent nem hisz el, amit tényként említenek a tankönyvekben. Nem ez az első eset, hogy a hatalma követőtáborral bíró Schobert váratlan tudományos meglátásairól tesz tanúbizonyságot, korábban például a citrom és a szódabikarbóna csodás rákgyógyító hatását hirdette. A Pulzus kutatásában a holdraszállás valódiságáról kérdeztük felhasználóinkat. Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon Schobert Norbival értenek-e egyet vagy hisznek a holdraszállásban? A válaszadók 75,7%-a szerint volt holdraszállás.

Szerinted volt holdraszállás?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.