Szerinted helyesen döntött Vidnyánszky Attila? – Pulzus közvéleménykutatás

Szerinted helyesen döntött Vidnyánszky Attila? - Pulzus közvéleménykutatás

A Rómeó és Júlia-előadás közben balesetet szenvedett Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó, a Nemzeti Színház művészei. A szerencsétlen esetet során Horváth Lajos Ottó tartotta kolléganőjét, Szász Júliát egy kis erkélyen. Az színész állítólag váratlanul megszédült, emiatt mindketten átestek a díszlet korláton, így több méter magasból a színpad deszkáira zuhantak. A színészeket azonnal kórházba szállították, és az előadást félbeszakították. A Nemzeti Színház másnap közleményt adott ki, melyben beszámolt a művészek egészségi állapotáról. Vidnyánszky Attila vezérigazgató pedig a sajnálatos baleset hatására, elismerve vezérigazgatói felelősségét, lemondott a Nemzeti Színházban betöltött posztjáról. Döntéséről tájékoztatta Csák János kulturális és innovációs minisztert. A Pulzus applikációjában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy helyesen döntött-e Vidnyánszky Attila, amikor lemondott? A válaszadók 49,6%-a szerint igen, a lemondás volt az egyetlen helyes lépés.

Szerinted helyesen döntött Vidnyánszky Attila?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.