Valóban komoly potenciál van Türk Befektetési Alapban? – Pulzus közvéleménykutatás

Valóban komoly potenciál van Türk Befektetési Alapban? - Pulzus közvéleménykutatás

A türk államok által létrehozott Török Befektetési Alap egy olyan pénzügyi intézmény, amelynek célja a tagállamok gazdasági potenciáljának kiaknázása. Legfontosabb célja az érintett államok közötti kereskedelmi és gazdasági együttműködés fokozása, miközben együttműködési projekteket hajt végre. A kis- és középvállalkozások támogatására összpontosítva az Alap pénzügyi támogatást nyújt eszközein és más illetékes pénzügyi intézményeken keresztül. A támogatást különböző ágazatokra fogják kiterjeszteni, beleértve a mezőgazdaságot, a logisztikát, az energiahatékonyságot, a feldolgozóipart, az információs technológiát, az idegenforgalmat, az infrastruktúrát, a köz- és magánszféra partnerségeit, a felnőttképzést, a kreatív iparágakat és a környezetvédelmi kezdeményezéseket. Magyarország kormánya 100 millió euróval mintegy 38,2 milliárd forinttal száll be a Türk Befektetési Alapba. Szijjártó Péter szerint komoly potenciál rejlik benne. A Pulzus applikációban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy véleményük szerint is komoly potenciál van a Türk Befektetési Alapban? A válaszadó 45,4%-a szerint biztos nincs lehetőség a Türk Befektetési Alapban, míg 25,5%-a szerint talán lehet benne potenciál.

Szerinted is komoly potenciál van benne?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.