Vízmegtakarítási módszer – Pulzus közvéleménykutatás

A víz hatalmas érték! Ha gazdaságosan bánsz a vízzel, azzal hozzájárulhatsz a környezet- és klímavédelemhez, sőt mi több a saját pénztárcádat is kíméled.
A víztakarékosság nagyon egyszerű. Akár a mindennapi szokásaink kismértékű változásával is hozzájárulhatunk. Hogyan takarékoskodhatsz a vízzel? S hogyan tudod használni, úgy, hogy ne pazarold azt fölöslegesen?

Már akár azzal is hozzájárulhatsz, haa fogmosás közben elzárod a vízcsapot, vagy fürdés helyett inkább a zuhanyzást választod, esetleg eközben próbálsz minél kevesebb vizet használni.
Sokat segít az is, ha nem folyóvízben mosogatsz, vagy ha a mosógépen, mosogatógépen a környezettudatos (eco) programot választod.
Az esővizet összegyűjtve is takarékoskodhatsz, ha azt használod növényeid öntözésére.
A Pulzus felhasználóit a vízmegtakarítási módszerekről kérdeztük.

A válaszadók 24%-a zuhanyzik a fürdés helyett, 22% elzárja a csapot fogmosás közben, 15% zuhanyzás közben is kevés vizet használ, vagy elzárja azt. A Pulzus appot használók 12%-a az eco, energia és víz takarékos programot választ a mosógépen vagy a mosogatógépen, míg a megkérdezettek 7%-a összegyűjti az esővizet, és azzal öntözi növényeit.

Te a föntebbiek közül milyen vízmegtakarítási módszereket szoktál alkalmazni?

Figyelj arra, hogy minél kevesebb vizet használj, mert 2050-re ötmilliárd ember szenvedhet majd vízhiánytól! Takarékoskodj!

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.