fbpx

Hazai gyümölcs vásárlás – Pulzus közvéleménykutatás

Napjainkra a szezon gyümölcs fogalom, gyakorlatilag megszűnőfélben vannak, hiszen a nagyobb piacok és élelmiszerüzletek kínálatában gyakorlatilag mindig kapható minden féle gyümölcs.
A magyar termékek megvásárlásával nem csak az itthoni munkahelyeket óvunk meg, hanem nemzetgazdaságunkat is segítjük. Biztosak lehetünk abban is, hogy ellenőrzött, minőségi termékek kerülnek otthonunkba.

Egy ország gazdasági helyzetét jelentős mértékben befolyásolja a hazai termelők, és szolgáltatók által kínált termékek értékesítésének sikere.
Közgazdászok véleménye szerint, ha a vásárlásaink során mindössze 10-25 százalékkal vennénk több magyar, hazai árut az jelenleginél, az éves szinten megközelítőleg 500-600 milliárd forinttal több bevételt jelentene Magyarország számára.
A jelenlegi gazdasági helyzetben talpon maradt hazai cégeknek, kisvállalkozásoknak minden forintra szükségük van.

A magyar termékek vásárlásával hazai munkahelyeket támogatunk. A munkahelyek fenntartásával a munkanélküliek számát csökkentjük.
A hazai termék lényegesen kevesebb környezetszennyezéssel jár, mivel sokkal kevesebb utat kell megtennie a termelőtől, gyártótól a vásárlóig.
A Pulzus felmérése során most arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy számukra fontos-e, hogy hazai és ne import gyümölcsöt tudjanak vásárolni?
A válaszadók 46%-a nyilatkozott úgy, hogy neki fontos, hogy itthoni termékek kerüljenek a kosarába, 37% válaszolta, hogy többnyire számára is fontos.

Neked fontos, hogy hazai terméket, és ne import gyümölcsöt vásárolj?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.