A fájdalomérzet különböző – Pulzus közvéleménykutatás

A fájdalomérzettel kapcsolatban rengeteg elmélet kering. Kutatások bizonyítják, hogy nemtől és kortól is függ, hogy miként bírjuk a fájdalmat. Azonban több más tényező is befolyásolja a fájdalomtűrést, fájdalomküszöböt. Egy kutatás szerint a nők és a férfiak eltérően emlékezhetnek a fájdalomra. A statisztikák is azt mutatják, hogy a nők sokkal érzékenyebbek a fájdalomra, mint a férfiak, és sokkal intenzívebben is érzik a fájdalmat.

A kutatás során viszont az is kiderült, hogy a férfiak tisztábban emlékeznek a velük korábban megesett fájdalmas eseményekre, és ez érzékenyebbé teheti őket a későbbi fájdalmakra. A férfiak sokkal érzékenyebbek és stresszesebbek, ha tudják, hogy egy olyan fájdalom vár rájuk, amelyet korábban már volt alkalmuk megtapasztalni.

A Pulzus kutató most utánajár, applikációnkban arra kerestük a választ, hogy ki hogyan vélekedik fájdalomküszöbének tűrés határáról?
A válaszadók 31% magasnak, 29% közepesen magasnak, 18% nagyon magasnak, 11% inkább alacsonynak érzi fájdalomküszöbét.

Te, hogy bírod a fájdalmat? Milyen a fájdalomküszöböd?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is vélemény vezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.