Űrturizmus – Pulzus közvéleménykutatás

Idén januárban az Amazon űrcégének, a Blue Origin nevű rakétája sikerrel vette az egyik legfontosabb tesztet, hiszen épségben juttatott fel egy törésteszt bábut az űrbe, 100 km-es magasságba, majd mind a rakéta, mind a bábut szállító kapszula sikeresen landolt a földön.

Az első utazást július 20-ra tervezik. A New Shepard nevű rakéta első legénységének tagja lesz az Amazon alapítója, Jeff Bezos és öccse, Mark is. A tízperces úton az űrhajó mintegy 100 kilométer magasra viszi fel az utasokat, ahol azok láthatják a Föld görbületét és megtapasztalhatják a súlytalanságot.
Bezos, a világ egyik leggazdagabb embere a későbbiekben az űrturizmust szeretné rendszeresíteni.
Szerettük volna megtudni, hogy a Pulzus app-ot használók részt vennének-e űrutazáson. A válaszadók 47%-a egyáltalán nem, és csupán 38%-a szeretne ellátogatni az űrbe.

Ha lehetőséged nyílna rá, te részt vennél egy űrutazáson?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.