A nyilvános szoptatás helyzete – Pulzus közvéleménykutatás

A nyilvános szoptatás megítélése rendkívül megosztó világszerte. Miért válthat ki ekkora ellenérzést sok emberből egy olyan természetes dolog, mint egy gyermek táplálása? Miért volna kevesebb joga egy kisgyermeknek bárhol és bármikor étkezni, mikor a felnőttek ezt megtehetik a rengeteg streetfood étteremben?

Sokan úgy gondolják, az előbukkanó meztelen test látványa túlságosan intim, nem tartozik másokra, vannak olyanok, akik számára egyszerűen gusztustalan. Mások pedig a mellre szexuális tárgyként gondolnak, amelyet nem illendő mutogatni, legfeljebb sejtetni annak vonalait.
Romániában pénzbírsággal büntetik a jövőben azt a személyt vagy intézményt, aki azért küld el egy anyát egy nyilvános helyről, mert gyermekét szoptatja. A javaslatot a román képviselőház egy tartózkodás ellenében egyhangúlag megszavazta.

Szerettük volna megtudni, hogy a Pulzus app-ot használók hogyan vélekednek a nyilvános szoptatásról.
Válaszadóink 42%-a egyetért a gyermekek nyilvánosan történő szoptatása tekintetében, az app felhasználóinak 38%-a igennel válaszolt a kérdésre, azonban csak meghatározott helyen.
Te mit gondolsz a nyilvános szoptatásról?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.