Tűzoltók gyakorlatozásának korlátozása – Pulzus közvéleménykutatás

A költségvetési megvonások a tűzoltókat is érinti. Körlevélben szólították fel őket arra, hogy kevesebbet gyakorlatozzanak, és spóroljanak a benzinnel. Bizonyos gyakorlatokat és ellenőrzéseket le kell fújniuk, csökkenteniük kell a kocsifutásokat, és mindennel spórolni kell, amivel csak lehet.

Télen a tűzoltólaktanyák fűtése is változhat a tűzoltóságok jelenleg vizsgálják, hány laktanyában lehet átállni a téli időszakban a fával, olajjal való fűtésre.
Médiaértesülések szerint már volt is olyan önkéntes tűzoltó egység, ami emiatt nem vállalta el az oltást egy erdőtűznél használatos járművel, mert nem fizették ki a tankolást.

A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy szerintük elfogadható-e a tűzoltók korlátozása, úgy, hogy ez befolyásolja a szolgáltatás színvonalát?

A válaszadók 92%-a szerint ez nem fogadható el.

Szerinted megengedhető a tűzoltók hatékonyságának korlátozása?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.