Magyarországnak is szánnak területet az oroszok? – Pulzus közvéleménykutatás

Oroszország volt elnöke Dmitrij Medvegyev szerint a nyugati háborús elemzők azzal számolnak, hogy a háború után Ukrajnát feldarabolják. Vlagyimir Putyin bizalmasa által közzétett fikciós térkép szerint Ukrajnából csak a középső, kijevi rész maradna meg, Magyarország, Lengyelország és Románia is kapna belőle területeket.

Elméleteik szerint Magyarországnak szánnák az oroszok Kárpátalját. Az orosz politikus arról is kifejtette gondolatait, hogyan látja a jelenlegi európai politika Oroszországgal szembeni döntéseit. „Az egész jelenlegi európai politika Oroszországgal szemben az arrogáns bunkóság, a kamaszos infantilizmus és a primitív ostobaság undorító koktélja”

A Pulzus kutatásában most arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy véleményük szerint az orosz politikus által közzétett térképen látható felosztásnak mennyi esélye van?

A válaszadók 38%-a szerint ez a fajta terület felosztás esélytelen.

Szerinted mennyire esélyes ez a végkimenetel?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.