Tettél újévi fogadalmat erre az évre? – Pulzus közvéleménykutatás

Tettél újévi fogadalmat erre az évre? - Pulzus közvéleménykutatás

Az emberek új évi fogadalmakat gyakran azért tesznek, mert az év kezdetét egy friss lehetőségként látják arra, hogy változtassanak az életükön. Az év végén az a legtöbben visszatekintenek az elmúlt évükre, és értékelik, mi változott. Ez segíthet abban, hogy azonosítsák azokat a területeket, ahol javítani szeretnének. A fogadalmak általában olyan célokat vagy kihívásokat jelentenek, amelyekre az egyén elkötelezi magát az elkövetkező évben. Az új év szimbolizálhatja az új kezdetet, és az emberek motiváltabbak lehetnek, hogy változtassanak az életükön. Ezek a fogadalmak sokféle területen lehetnek, például az egészség, a pénzügyek, a személyes fejlődés vagy a kapcsolatok terén. Sokan gyakran hallják másoktól, hogy új évi fogadalmakat tesznek, és ez a közösségi nyomás motiválhatja őket arra, hogy szintén változtassanak. A Pulzus App kutatásában azt kérdeztük az applikációt használó felhasználóinktól, hogy ők tettek-e új évi fogadalmakat? A válaszadók 81,7%-a nem tett az új évre fogadalmat.

És te? Tettél újévi fogadalmat erre az évre?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.