Mit gondolsz a szilveszterkor használható pirotechnikai termékekről? – Pulzus közvéleménykutatás

Mit gondolsz a szilveszterkor használható pirotechnikai termékekről? - Pulzus közvéleménykutatás

A pirotechnikai termékek, például tűzijátékok és petárdák, szilveszterkor gyakran részei az ünneplésnek. Azonban fontos szem előtt tartani néhány biztonsági és környezetvédelmi szempontot. A szilveszterkor használható pirotechnikai termékeket csak legális árusítóhelyeken szabad megvásárolni, használatukat illetően körültekintően kell eljárni, hiszen ezek komoly égési sérüléseket, roncsolásokat is okozhatnak. Mindig be kell tartani a gyártók által adott utasításokat. Olyan helyen lehet csak használni pirotechnikai termékeket, ahol minimális a tűzveszély. Az állatok gyakran érzékenyek a petárdák hangjára, ami szorongást és stresszt okozhat számukra. Ügyelnünk kell az állatokra, és tőlük a lehet ő leg távolabb alkalmazni pirotechnikai termékeket. A Pulzus felhasználóit a szilveszterkor használható pirotechnikai termékekről kérdeztük. A válaszadók 47,5%-a nagyon veszélyesnek tartja ezeket az eszközöket.

Veszélyesnek, vagy veszélytelennek tartod az év végi tűzijátékozást?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.