Mit gondolsz megérett a helyzet egy budapesti olimpiára?- Pulzus közvéleménykutatás

Mit gondolsz megérett a helyzet egy budapesti olimpiára?- Pulzus közvéleménykutatás

Magyarország miniszterelnöke átfogó interjút adott a Nemzeti Sportnak, melyben többek közt kitért egy esetleges budapesti olimpiára is. Orbán Viktor a Nemzeti Sportnak adott interjúban azt mondta, hogy olimpiát akkor lehet rendezni, ha a nagy többség úgy érzi, eljött a pillanat. A miniszterelnök továbbá azt nyilatkozta szerint mára minden fontos létesítmény elkészült, ami kell az olimpiához. „Eljött az a pillanat, amikor Budapest olimpia nélkül nagy léptékben már aligha tud fejlődni – fogalmazott – Budapest fejlettsége az Európai Unió 160 százalékán áll, miközben vannak olyan vidékek Magyarországon, amelyek az 50 százalékán. Minden pénznek a kevésbé fejlett régiók felé kell indulnia. Így Budapesten nagy léptékű állami városfejlesztés csak akkor történhet, ha előáll valamivel, ami minden magyarnak fontos. Ennek híján itt csak araszolás várható.” A Pulzus applikációt használók körében arra voltunk kíváncsiak, hogy véleményük szerint megérett-e a helyzet egy budapesti olimpiára? A válaszadók 52,3%-a szerint nincs itt az ideje egy olimpiának.

Szerinted is megérett a helyzet egy budapesti olimpiára?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.