Tudnál beszélgetni, érdemi vitát folytatni valakivel kamerák, ország-világ előtt? – Pulzus közvéleménykutatás

Tudnál beszélgetni, érdemi vitát folytatni valakivel kamerák, ország-világ előtt? - Pulzus közvéleménykutatás

A tévében vitaműsorok alkalmával láthatod, hogy a meghívott vendégek legtöbbje kerek egész mondatokban, értelmesen el tudja mondani a véleményét olyan témákban, amiben jártas. A sikeres felkészülés az alapja televíziós vitaműsorban történő nyilatkozatnak. Tisztában kell lenni a műsor aktuális tematikájával. Utána olvasni, információkat gyűjteni az adott témában. Ezen kívül át kell gondolni, hogy milyen stílusban szeretne beszélni, aki nyilatkozik, és azt is, hogy milyen üzeneteket szeretne átadni. Érdemes felkészülni az esetleges technikai problémákra is. A műsorban bármikor váratlan helyzetek adódhatnak. Meg kell tanulni rugalmasan reagálni, és nyugodtnak maradni még stresszes helyzetekben is. A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy le mernének-e ülni beszélgetni, valakivel kamerák, ország-világ előtt? A válaszadók 55,4%-a nem ülne le kamerák elé beszélgetni.

Te le mernél ülni beszélgetni, érdemi vitát folytatni valakivel a kamerák, ország-világ elé?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.