Szerinted azért nem érkeznek az EU-s támogatások, mert „utálnak minket”? – Pulzus közvéleménykutatás

Szerinted azért nem érkeznek az EU-s támogatások, mert „utálnak minket”? - Pulzus közvéleménykutatás

Szijjártó Péter szerint azért nem érkeznek az uniós pénzek, mert „utálnak minket”. Magyarország külügyminiszter úgy véli azért nem kapja meg hazánk az uniós forrásokat mert nem tartozunk a „brüsszeli liberális mainstreamhez”. A miniszter szerint az uniós pénzek nem az égből pottyanak le, hanem azok létrejönnek azáltal, hogy az európai gazdaság teljesítménye létrehozza. Ebben pedig a magyarok munkája is benne van, ezért járna nekünk is belőle – magyarázta. A külügyminiszter szerint azért fontos tehát a beruházási rekord, hogy folyamatosan érkezzenek a külföldi befektetések Magyarországra, mert az uniós források helyett ezekkel lehet lendületben tartani a gazdaságot. A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy egyetértenek-e azzal, hogy azért nem érkeznek az EU-s támogatások, mert utálják Magyarországot. A válaszadók 56,3%-a nem ért egyet Szijjártó Péter kijelentésével.

Egyetértesz Szijjártó Péterrel, aki kijelentette, hogy azért nem érkeznek az uniós pénzek, mert „utálnak minket”?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.