Normális, hogy az ország egyik első számú egyetemén egy éven át nem volt melegvíz? – Pulzus közvéleménykutatás

Normális, hogy az ország egyik első számú egyetemén egy éven át nem volt melegvíz? - Pulzus közvéleménykutatás

Melegvíz-átadó ünnepséget tartottak az ELTE-n! Az egyetem épületében még 2022 októberében zárták el a melegvizet az energiaárak emelkedésére hivatkozva. A melegvíz visszakapcsolásával megvárták az idei októbert. A dolgozók most egy melegvíz-átadó ünnepséggel ünnepelték meg, hogy újra van meleg víz az ELTE Természettudományi Karán. Az átadási ünnepségen készült fotókon egyébként az is látható, hogy a víz csak kézmosásra alkalmas, ivásra nem, mert ” használatkor elszíneződés, hipószag érezhető”. A Pulzus kutatásában arról kérdeztük az applikációt használókat, elfogadható-e az, hogy egy vezető egyetemen egy évre elzárják a melegvizet? A válaszadók 79,3%-a szerint nem, egyáltalán nem normális.

Szerinted normális, hogy az ország egyik első számú egyetemén egy éven át nem volt melegvíz?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.