Bűncselekmény lefizetni valakit? – Pulzus közvéleménykutatás

Bűncselekmény lefizetni valakit? - Pulzus közvéleménykutatás

Bűncselekmény hiányában elutasította a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hogy nyomozzon Lévai István Zoltán XVIII. kerületi volt Fideszes politikus ellen. Lévairól szeptemberben derült ki, hogy ötmillió forintot akart fizetni a kutyapártos Aleva Mártának, hogy elinduljon a helyi DK-s polgármester ellen. Tehát jelenleg nem tekinti bűncselekménynek a magyar rendőrség, hogy egy politikus megpróbált lefizetni egy másik politikust. Pénzügyi ellenszolgáltatásért valakinek olyan cselekmény elkövetése, amely ellentétes a törvényekkel, rendszerint illegális. Az olyan cselekmények, mint például a vesztegetés, korrupció vagy más olyan jogszabályok megsértése, amelyek tiltják a törvényes eljárások befolyásolását vagy torzítását pénzügyi eszközökkel, rendszerint bűncselekménynek minősülnek. Minden jogrendszer arra törekszik, hogy igazságos és törvényes módon kezelje az ilyen cselekedeteket, és a jogi folyamat során az elkövető jogait is tiszteletben tartsa. A Pulzus applikáció kutatásában arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon felhasználóink bűncselekménynek tekintik-e a pénzügyi megvesztegetést? A válaszadók 82%-a szerint igen bűncselekmény.

Szerinted bűncselekmény lefizetni valakit?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.