Szerinted átvészeli Ukrajna a háború második telét is? – Pulzus közvéleménykutatás

Szerinted átvészeli Ukrajna a háború második telét is? - Pulzus közvéleménykutatás

Ukrajnára is lecsapott a hidegfront és az esős, hideg időjárás. Az ukrán kontinentális éghajlatban teljesen szokatlan enyhe, napos idő eddig tartott, mostantól viszont készülni kell a télre. A tavalyi évben az orosz stratégia egyik kulcseleme volt az ukrán kritikus infrastruktúra elleni támadássorozat, de akkor Moszkva nem járt sikerrel. A nyári hónapok alatt bár lehetetlen feladatnak bizonyult az energetikai rendszer kiiktatása és helyreállítani az orosz rakéták által okozott nagy károkat, hiszen bizonyos berendezések beszerzése önmagában hosszú ideig is eltarthat. Így inkábba Ukrajna a helyreállítás mellett az egész rendszer decentralizációjával és a lehető legtöbb generátor beszerzésével próbált rákészülni a következő télre. A Pulzus kutató alkalmazásában a felhasználókat arról kérdeztük, hogy vajon átvészeli Ukrajna a háború második telét is? A válaszadók 59,7%-a szerint Igen, az ukrán lakosság – csakúgy, mint tavaly – most is alkalmazkodni fog.

Szerinted átvészeli Ukrajna a háború második telét is?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.