Az önkormányzat utólag belátja tévedett a kilakoltatást illetőleg? – Pulzus közvéleménykutatás

Az önkormányzat utólag belátja tévedett a kilakoltatást illetőleg? - Pulzus közvéleménykutatás

A kilakoltatás egy olyan jogi folyamat, amely során egy személyt, családot vagy egy szervezetet kényszerítenek elhagyni egy ingatlant. A kilakoltatásokra különböző okok miatt kerülhet sor. Általában jogi okai vannak, és a leggyakoribb okok közé tartozik a lakhatási költségek nemfizetése, mint például a bérleti díj vagy a lakáshitel törlesztése. Mivel a kilakoltatások sok esetben szociális, gazdasági vagy más problémák eredményei, általában a kormányok és civil szervezetek is igyekeznek intézkedéseket hozni a lakosság megsegítése érdekében ilyen helyzetekben. Kispesten kilakoltattak egy anyukát két gyerekével, családnak nem volt tartozása. Az önkormányzat összeférhetetlenség miatt döntött a kilakoltatásuk mellett, csakhogy az épületben a többi lakó aláírásgyűjtéssel jelezte, hogy ez nem igaz. Jámbor András ellenzéki képviselő megpróbálták megakadályozni a szóban forgó kilakoltatást azonban a rendőri intézkedés közben a földre került. A kilakoltatás ennek ellenére is megtörtént csütörtökön. A Pulzus kutatásában arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy vajon az az önkormányzat utólag belátja a tévedését? A válaszadók 61,9%-a nem tudja megítélni, hogy az önkormányzat belátja-e a tévedését, míg 23,8% úgy gondolja igen, biztosan belátja.

Szerinted az önkormányzat belátja utólag, hogy tévedett?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.