A Médiatanács döntésével egyetértesz? – Pulzus közvéleménykutatás

A Médiatanács döntésével egyetértesz? - Pulzus közvéleménykutatás

Az interneten és más médiumokon számos menstruációs felvilágosító tartalom érhető el, és a minőségük jelentősen eltérő lehet. Az érdemes gyermekeink számára olyan megbízható forrásokat keresni, amelyek tudományosan megalapozottak és a legfrissebb egészségügyi irányelveknek megfelelő információkat nyújtanak. Egy a menstruációról szóló, diákok által készített műsor miatt bírságolta meg a Médiatanács a Kossuth rádiót. Az állampolgári bejelentésre vizsgált műsor, helytelen korhatár-besorolás miatt a testület szerint káros hatással lehetett a hat éven aluli hallgatókra. A tartalomismertető alapján „Egy kellemes délutáni felvétel egy olyan témáról, amiről keveset és félve beszél ez a korosztály. Hogy élik meg a menstruáció napjait? Vannak-e bevált praktikák a nyaralásra? És mit jelent mindez a nőiességükben? A Válasz-utas lányok egy jó hangulatú, oldott beszélgetésben osztották meg egymással női titkaikat”. A Pulzus Applikációban arról kérdeztük felhasználóinkat egyetértenek-e a Médiatanács döntésével? A válaszadók 64,4%-a nem ért egyet a Médiatanács döntésével.

Te egyetértesz a döntéssel?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.