Párkapcsolatban egyértelmű a közös kassza? – Pulzus közvéleménykutatás

Párkapcsolatban egyértelmű a közös kassza? - Pulzus közvéleménykutatás

A Magyar Bankholding kutatása szerint a párkapcsolatban élő emberek majdnem 60%-a közös kasszán van, vagyis mindkét fél egyformán hozzáfér a bevételekhez, átbeszélik a pénzügyeiket, költségeiket és közösen hozzák meg az ezekkel kapcsolatos döntéseket. Így mondhatjuk, hogy a magyar párok többsége közösen dönt a pénzügyekről.

A párok többsége rendelkezik közös bankszámlával is együtt fizetik a lakhatást, és a háztartás rezsi számláit, továbbá még azokat a kiadásokat is megvitatják, amelyek csak az egyiküket érintik. Azonban a költségvetés megtervezéséhez szükséges bevétel-kiadás adminisztrációt igen kevesen végeznek.

A Pulzus Applikációban felhasználóinkat arról kérdeztük, hogy egy párkapcsolatban véleményük szerint evidens-e, hogy közösek a pénzügyek és a kassza?
A válaszadók 62%-a szerint egyértelmű a közös kassza egy párkapcsolatban.

Te párkapcsolatban melyiket tartod inkább működőnek?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban, és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.