Óriási áttörés készül a rákkutatásban – Pulzus közvéleménykutatás

A Premier Med Egészségügyi-, Oktató és Kutatóintézet közel 300 milliárd forintos új kutatása a rákos daganatok rádiófrekvenciák által való gyógyítását tűzte ki céljául.
A daganatos betegek egy része jóindulatú daganatokban szenved, a jóindulatú elváltozások esetében, a hőkezeléses technológiát már évek óta sikeresen alkalmazzák, a leggyakrabban alkalmazott, altatással és vágással járó műtéti beavatkozások alternatívájaként.

Mivel a nyitott műtéttel járó beavatkozásoknak számtalan testi-lelki kockázata van, hosszú ideig áthatja életünket, megváltoztatja munkaképességünket nem tudunk lelkileg felszabadultan túllépni problémáinkon, akár évekig is kísértenek.

Azonban az új technológiával a rosszindulatú daganatok hőkezeléses, vagy rádiófrekvenciás gyógyítása áttörést jelenthet.

Kutatásunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy a Pulzus app-ot használók bíznak-e abban, hogy a közeljövőben gyógyíthatóvá válnak majd a rákos megbetegedések?

A válaszadók 49%-a bízik benne, hogy a rosszindulatú megbetegedések gyógyíthatóak lesznek.
Szerinted is hamarosan gyógyíthatóvá válnak majd a rákos megbetegedések?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

 

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.