Tájékozódás napjainkban – Pulzus közvéleménykutatás

Nem is olyan régen még a lakás központi helyén állt, a szoba fő pontján, mára sok háztartásban nem is része az alapberendezésnek. Mióta szinte minden tévéműsor visszanézhető az interneten, és nem is kell hozzá más csak egy okostelefon, a tévénézési szokások megváltoztak.

Napjainkban a televíziózás egyre inkább háttérbe szorul, helyette szórakozás és információszerzés céljából a közösségi médiák felületeit látogatják az emberek.

Mivel az elsődleges hírforrások szerepét az internet vette át, ahol lényegében bármi, ami érdekes lehet, megtalálható, úgy tűnt, a televízióra előbb-utóbb tényleg nem lesz szükség.

Szerettük volna megtudni, hogy a Pulzus felhasználó milyen platformról tájékozódnak leginkább?
Felmérésünkből kiderült, hogy a válaszadók 38% online hírportálokról, 31% a közösségi média felületekről, és csupán 17% az, aki a televízióból tájékozódik a mindennapokban.

Te melyik platformot használod legtöbbet tájékozódásra?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is vélemény vezér!

 

 

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.