Mit tehetsz egészségedért? – Pulzus közvéleménykutatás

Az egyéb betegségek nélkül is nap, mint nap komoly erőfeszítéseket igényel szervezetünk részéről az immunrendszer normális működésének fenntartása.

A nem megfelelő életmód: étrend, kevés alvás és a rendszeres mozgás hiánya mellett a mindennapos stresszhelyzetek is próbára teszik védekező rendszerünket. Az immunrendszer kimerülésének első jelei rendszerint a betegségek iránti fogékonyság növekedésében jelentkeznek.

A betegségek megelőzése érdekében sok mindent tehetünk, mégis sokszor a legalapvetőbbet felejti el az ember: mozogjunk, aludjunk eleget, étkezzünk egészségesen, naponta többször mossunk kezet és tartsuk be az alapvető higiéniás szabályokat.

A Pulzus kutatásában most arra voltunk kíváncsiak, hogy felhasználóink mit tesznek egészségük megőrzése érdekében?
A válaszadók 21%-a úgy gondolja a legfontosabb, amit egészségének megőrzése céljától tehet az, hogy egészségesen táplálkozik.

Mit tehetsz te magad egészséged érdekében?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.