Mi a véleményed a marihuána magyarországi legalizálásáról? – Pulzus közvéleménykutatás

Novemberben engedélyezték Németországban a rekreációs célú marihuána használatát és árulását. Amerikában már évek óta megtalálhatóak a marihuánát forgalmazó cégek a részvénypiacon, ami óriási biznisznek számít, hiszen az orvosi marihuána 54 milliárd dolláros üzletágnak minősül. Szakértők szerint Németország az engedélyezéssel könnyedén a világ legnagyobb orvosi és rekreációs marihuánával foglalkozó ágazatát hozhatja létre.

Németország éves termelése elérheti akár a 400 tonnát is. Így, ha grammonként 10 euróval (azaz nagyjából 3500 forinttal) számolunk, akkor több, mint 1400 milliárd forintnyi bevételt is termelhet országának ez a szektor. Nem beszélve arról, hogy közel 27000 munkahelyet teremt.

Applikációnkban arról kérdeztük felhasználóinkat, hogy mi a véleményük a marihuána hazai engedélyezéséről?
A válaszadók 38%-a véli úgy, hogy kizárólag orvosi célra volna szabad engedélyezni, 24% szerint azonban itthon is teljesen legalizálni kellene.

Neked mi a véleményed a marihuána magyarországi legalizálásáról?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!

Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.