Mennyire fontos az erdők védelme? – Pulzus közvéleménykutatás

Az elhúzódó ukrajnai háború következtében egész Európában az egekbe szöktek az energiaárak. A jelenlegi energiaválság visszalépésre kényszerít több országot is a környezetvédelmi harcban. A klímaválság mérsékléséhez a kormányoknak azonban csökkenteniük kell a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségüket, végső célként pedig meg kell szüntetni ezen használatát.

A világgazdaság ma még mindig nagyrészt fosszilis tüzelőanyagokon alapul. A globális energia több mint 80%-át ezek teszik ki. Kongóban jelenleg hatalmas mennyiségű őserdőt bocsátanak árverésre az olajcégek körében. Itthon is egyre nagyobb a kereslet a tüzelőfára, mely óriási erdőterületek elpusztítását jelentheti.

Kutatásunkban arra kerestük a választ, hogy a Pulzus applikációt használók mennyire tartják fontosnak az erdők védelmét a jelenlegi helyzetben? A válaszadók 76%-a nagyon fontosnak tartja a környezetünk védelmét.

Szerinted mennyire fontos az erdők védelme a mostani helyzet tükrében?

Töltsd le a Pulzus alkalmazást, vegyél részt kutatásainkban és megháláljuk! Válaszaidért kapott pulzus pontjaidat, értékes nyereményekre válthatod be!
Legyél Te is véleményvezér!

A PULZUS  ®  AZ APPLIKÁCIÓ LÉTREHOZÓINAK SZELLEMI TERMÉKE, A MÓDSZER ÉS AZ ALKALMAZÁSÁVAL LÉTREJÖTT ADATOK ÉS KÖVETKEZTETÉSEK JOGOSULATLAN FELHASZNÁLÁSA TÖRVÉNYSÉRTÉS.